دانلود رایگان نرم افزار|میـــهـــن دانلــود|

دانلود رایگان نرم افزار/دانلود فیلم/دانلود عکس

دانلود رایگان نرم افزار|میـــهـــن دانلــود|

دانلود رایگان نرم افزار/دانلود فیلم/دانلود عکس

» آموزش تهیه: دسر فروماز پرتقال,دسر توت فرنگی,بستنی شاه توت

www.Patogh98.com | سایت سرگرمی و تفریحی پاتوق98

آموزش در ادامه مطلب

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم) خامه پاستوریزه: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم: ۴ ورق
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را
به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

=================================

www.Patogh98.com | سایت سرگرمی و تفریحی پاتوق98

مواد مورد نیاز:
توت فرنگی=۱ پیمانه
بستنی=۱ پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
پودر قند=۱ قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته=۱ قاشق سوپخوری
خلال پسته=۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ نموده آب آن را گرفته و گرم کنید.
پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود.
بستنی را از یخچال بیرون
گذاشته تا کمی نرم شود.
بعد از آن مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط نموده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
بعد از آن در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد.
در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات نظیر پرتقال،سیب
،گیلاس و توت فرنگی و علاوه بر این پسته تزئین کنید.

=================================

SF17-1079-photo

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
شاه‌توت؛ ۵ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
پودرقند؛ ۶ قاشق سوپ‌خوری یا ۷۵ گرم
خامه؛ یک و یک‌چهارم پیمانه – بیسکویت؛‌ چند عدد برای تزیین – شاه‌توت؛ مقداری برای تزیین
روش تهیه:

۱ ) شاه‌توت‌ها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود، سپس قابلمه‌ای آماده کنید و شاه‌توت را همراه ۲ قاشق سوپ‌خوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاق‌گاز قراردهید تا نرم شود.
۲ ) سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسه‌ای قرار دهید و شاه‌توت‌های پخته را داخل سبد بریزید؛ سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.
۳) با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛ سپس پوره شاه‌توت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید.
۴ ) بعد از این مدت، مخلوط شاه‌توتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانه‌های پودرقند خرد شود؛ این کار را در دستگاه غذاساز نیز می‌توانید انجام‌دهید. سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و این‌بار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یک‌بار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.
۵ ) در پایان مقداری از بستنی شاه‌توتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاه‌توت تازه سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد